Tel.: +36 1 605 3533 | email: ​info@admiralcount.hu

Adótanácsadás - adószakértés - igazságügyi adószakértés

Vállaljuk társaságok, egyesületek gazdasági tevékenységének adózási szempontból történő átvilágítását, a feltárt hiányosságok számbavételét és lehetséges megoldási javaslatok kidolgozását. Munkánk része a már elnyert és magvalósult pályázatok időszaki elszámolásának felülvizsgálata és szakértői ellenjegyzése.

Bővebben az adótanácsadásról:  ITT!


Adótanácsadás - adószakértés - igazságügyi adószakértés

Adószakértői tevékenységünk keretén belül a vállalkozást érintő üzleti tranzakciók adózásikritériumainak nagyobb szaktudást és tájékozottságot igénylő elemzési stratégiáit dolgozzuk ki megbízóink számára.

Bővebben az adószakértésről: ITT


Könyvelés

Egy vállalkozás ma már nem engedheti meg magának, hogy tessék-lássék elvégezteti könyvelését. A 2010-es évek egyre bonyolultabb adórendszert, egyre eltökéltebb és eszközökkel alaposan megtámogatott NAV-ot hoztak. Ráadásul a hibázás, mulasztás egy tekintet alá esik a szándékolt adóelkerüléssel.

Szögezzük le: a jelenlegi körülmények közt felkészült, a részletekre odafigyelő, a jogszabályokat jól olvasó szakemberek tudják csak biztosítani, hogy az Ön vállalkozásának könyvelése, adózása megfelelően történjen.

Az Admiral-Count Kft 2005 óta végzi kis- és középvállalkozások könyvelését Budapesten, ügyfelei megelégedésére. Amennyiben új cég alapítása vagy könyvelőváltás okán új szolgáltatóra van szüksége, bátran ajánljuk magunkat - ha mi bízunk magunkban, Ön is bízhat bennünk! Amennyiben könyvelőt Budapesten szeretne, forduljon hozzánk bizalommal.

Bővebben a könyvelésről: ITT

Oktatás

A tudás hatalom - A pénzügyi tudás pénzügyi hatalom!

Képesítéseink, engedélyeink és szakmai tapasztalataink alapján vállalunk oktatást, vizsgáztatást: komplett pénzügyi-, számviteli-, adótanácsadói tanfolyamok levezénylését, egyéb tanfolyamok pénzügyi-, számviteli-, adótanácsadói tantárgyainak oktatását, vizsgáztatást, vizsgaelnöki tevékenységet szóbeli és írásbeli vizsgákon, egyedi igényekre szabott egyéni képzést, felkészítést.

Bővebben az oktatásról:  ITT!


Adóképviselet

Szinte mindenkinek összeszorul a gyomra, ha akár egyéni, akár társas vállalkozásának ellenőrzésére beidézik a NAV munkatársai. Amikor az ember biztos benne, hogy maximálisan jogkövető, még akkor is elbizonytalanodhat, ha meg tudja, hogy nem mindent csinált jogszerűen, akkor érezheti azt, hogy nagy a baj.

Bővebben az adóképviseletről:  ITT

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje kollégáink segítségét, egyedi árajánlatát!

Ajánlatkérés

Bérszámfejtés

Az Admiral-Count Kft-nél a bérszámfejtést nem szervezzük ki alvállalkozónak, hanem bérszámfejtő kollégáink végzik házon belül. Számunkra ez biztonsági és bizalmi kérdés. Ily módon kizárhatjuk az adatok elvesztésének veszélyét, fontos információk elsikkadását, egyben a munkaügy és a könyvelés automatikus egyeztetését is garantálni tudjuk ügyfeleink számára.Bővebben:  ITT

Tanácsadás cégalapításhoz

A Lényeg a jó kezdés, Ügyvéd és Könyvelő. A cégalapításkor aligha van náluk fontosabb szakember, hisz az indulás, a kezdeti stratégiák, a biztos alapokat nyújtó társasági szerződés mindent eldönt a későbbiekre nézve. Irodánk a kezdet kezdetétől fogva rendelkezésre áll, hogy Ön a jó kérdéseket tegye fel, a helyes válaszokat kapja meg, és elkerülje a hibákat.Bővebben: ITT

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálati kötelezettség jelenleg hatályos előírása szerint abban az esetben nem kötelező a könyvvizsgálat, ha az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó éves nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió Ft-ot és az üzleti évet megelőző két év átlagában a vállalkozó által átlagosan foglalkoztatottak létszáma nem haladja meg az 50 főt. A két feltétel együttes teljesülése esetén nincs könyvvizsgálati kötelezettség.Bővebben: ITT

Adóátvilágítás

Adóátvilágításra azért lehet egyfelől szükség, hogy egy adott társaság vagy csoport számára
átláthatóak legyenek saját adóügyei és hibaforrásai még egy adóhatósági vizsgálat előtt. Ezzel
nem csak az adóbírságok kerülhetőek el, de még jelentős költség-csökkenésre is szert lehet
tenni.Bővebben: ITT

Külföldi ÁFA visszaigénylés

Ha egy magyar vállalkozás az Európai Unió országaiban- ahol nem végez adóköteles gazdasági tevékenységet - de áthárítanak rá helyi áfát külföldön beszerzett termék vagy szolgáltatás kapcsán, jogosulttá válik ennek az áthárított, illetőleg megfizetett Áfának a visszatérítésére. A külföldi Áfa-visszaigénylés iránti kérelmet a vállalkozások a saját letelepedettségük szerinti országban nyújtják be.Bővebben: ITT

Leányvállalatok, fióktelepek, kereskedelmi képviselet, áfaregisztráció

Uniós csatlakozásunkkal eltűntek a határok, elhárultak az akadályok a vállalkozás működési, tevékenységi helyének szabad megválasztása elől is. Teljes joggal üzemeltethetünk társaságot Angliától Cipruson át Lettországban vagy Máltán.Bővebben: ITT

Pénzügyi riportolás

A napi rutin üzletmenet mellett a vezetőség számára az egyik legfontosabb visszajelzés, hogy a kitűzött pénzügyi tervek és célok, és ezek megvalósítási módszerei hogyan teljesülnek és mennyire hatékonyak. Precíz riportolás nélkül pontos adatszerzés lehetetlen. A pénzügyi információknak (cash-flow, mérleg, eredménykimutatás, illetve mindezek összehasonlítása) úgy kell mutatniuk a cég helyzetét, hogy az üzleti tervvel összevethető legyen a megfelelő döntések meghozatalához.