Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás Budapesten

Mikor lehet szüksége székhelyszolgáltatóra? Abban az esetben, ha esetleg olyan vállalkozást üzemeltet, amely nem rendelkezik saját vagy bérelt ingatlannal, illetve ha nem áll érdekében saját ingatlanjába bejelenteni a cég székhelyét, vagy éppen az ügyvezetésnek nincsen szüksége saját irodára.

Nagy terhet vehet le ezzel továbbá a saját válláról akkor, ha céges levelezéseit, dokumentumainak szükségszerű tárolását nehézkes, vagy kivitelezhetetlen lenne intézni személyesen. Irodánkat könnyedén megközelítheti mind tömegközlekedéssel, mind pedig autóval.

Irodánk nem szorítkozik pusztán a könyvelési feladatkörének ellátására, hanem székhelyszolgálati és kézbesítési megbízotti szolgáltatást is nyújt az ügyfelek számára – mindezt a jelenleg érvényes törvényi szigorításokkal összhangban. Budapest belvárosában, a Nyugati tértől pár percre elhelyezkedő, saját tulajdonú és exkluzív kialakítású irodánk biztosít székhelyet cégügyei intézésének. Kombinált szolgáltatáscsomagunk révén szabad kezet adunk abban, hogy az Önnek megfelelő árat a fix székhelyszolgáltatási díj mellett saját keretei, könyvelési anyaga és egyéb preferenciái alapján alakítsa ki.

Amennyiben nálunk óhajt bejelentkezni, a következő adminisztratív előnyöket garantáljuk:

  • NAV-tól, OEP-től, Cégbíróságtól stb. érkező értesítései egyenesen a könyvelőjéhez kerülnek
  • A kapcsolattartás folyamán azonnal értesítést küldünk beérkező leveleiről, csomagjairól
  • Külön díjazás fejében tárgyalónkat, nyomtatónkat, irodai asszisztenciánkat is igénybe veheti
  • Díjmentes cégtábla-készítés