Oktatás

Nagy Adrienn

Okleveles adószakértőként a fő oktatási területem az adózás. Adózási ismeretek névvel (közvetlen és közvetett adók) tartok magánoktatást, különórát egyetemi hallgatóknak, főiskolásoknak, középiskolásoknak, mérlegképes könyvelőknek, pénzügyi- és számviteli ügyintézőknek és adótanácsadóknak. Csoportoknak is vállalok felkészítést igény szerint.

Vizsgáztatok, vizsgaelnökként, vizsgabizottsági tagként is gyakran tevékenykedem minisztériumi felkérésre, így komoly tapasztalatot szereztem a vizsgafolyamatokról; kellő ismerettel rendelkezem arról, hogy mik a fő felmerülő felkészülési/felzárkózási problémák és hogyan lehet őket a megfelelő módszerek birtokában orvosolni.

Általában nem elég a tanfolyam időtartama, az egyes tárgyak több felkészülést igényelnek, nem egyforma tempóban haladnak a hallgatók, és könnyen lemaradnak egymástól. A felkészítés során gyakorlati információt és tudást biztosítok a vizsgák menetéről, a várható kérdezett tananyagról. Mindezt irodai közegben, a szükséges infrastruktúrával és a megfelelő szakirodalommal ellátva.

Amit tanítok még:

  • számvitelt középiskolásoknak, pénzügyi-számviteli ügyintézőknek, cégvezetőknek, akik többet szeretnének megtudni cégük ügyviteléről, hogy jobban átlássák a folyamatokat
  • pénzügy tantárgyból magánórát középiskolásoknak, pénzügyi-számviteli ügyintézőknek
  • bérszámfejtésről gyakorlati oktatást
  • cégvezetőknek  általános céges ügyviteli tanácsadást
  • személyre szabott vizsgára való felkészítést

Iskolák, ahol tanítottam:

Penta Unio Oktatási Központ, Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ,  Pallasz Group Nonprofit Kft., KOTK Oktatási Központ

Célom, hogy hozzásegítsem a hallgatóimat a sikeres vizsgákhoz, használható tudást adjak át, érthetővé váljanak a tananyagok és a tantárgyak a lehetőségekhez képest megszerethetőek legyenek. Ezért személyre szabottan alakítom ki a követelményekhez igazítva az oktatás menetét.