Főoldal

Kik vagyunk?

Az Admiral-Count Kft. 2005 óta végzi mikro- és kisvállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, adóoptimalizálását. Felkészült csapatunkkal, naprakész tudással, precíz munkavégzéssel látjuk el vállalkozása pénzügyi feladatait, segítünk eligazodni az adózás folyamatosan változó útvesztőiben.

Bővebben

Mivel foglalkozunk?

Vállaljuk gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelési, bérszámfejtési feladatainkat elvégzését, adótanácsadást és adószakértést, valamint globális, cégre szabott pénzügyi tanácsadást, könyvvizsgálatot és adóátvilágítást.
Ezen felül cégek és magánszemély részére is gyakorlati oktatást biztosítunk.

Bővebben

Hol talál minket?

Cégünk Budapest jól frekventált részén található, címünk: a VI. kerület Podmaniczky utca 17. 3/1.
Kérdés, kérés esetén írjon, vagy hívjon minket bizalommal a +36 1 605 3533-as telefonszámon, vagy emailben is állunk rendelkezésére: info@admiralcount.hu.
Kérje egyedi árajánlatát!

Bővebben

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje kollégáink segítségét, egyedi árajánlatát!

Kapcsolat felvétele
Elolvasom

Tudástárunk, kiemelt híreink és cikkeink:

SZOLGÁLTATÁSAINK

Adótanácsadás- és szakértés: Vállaljuk cége szakszerű adótanácsadását, adószakértését, valamint igazságügyi adószakértését egyaránt.

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, precíz és pontos munkavégzéssel vállaljuk cége könyvelési feladatait.

Teljeskörű és személyre szabott oktatás cégek, cégvezetők, pénzügyi munkatársak és diákok, magánszemélyek részére.

Vállaljuk a hatósági revíziók lebonyolítását, kapcsolatot tartunk a revizorokkal, a határozatok alapján fellebbezést készítünk, mi jelenünk meg személyesen a hivatalban az ügyfél helyett, vizsgálatokra előkészítjük a szükséges anyagokat, mindezzel elősegítve, hogy az ellenőrzés problémamentesen történjen.

Bérszámfejtési tevékenységünket stratégiai és biztonsági elveknek megfelelően outsourcing nélkül, „házon belül”, képzett és megbízható kollégáink végzik. Ezzel nem csak adatai szétzilálódását és a kulcsfontosságú információk elsikkadását kerüljük el, hanem munkaügyeit és könyvelését központilag összhangban tartó szolgáltatást kínálunk.

A cégalapítás folyamata alapvetően nem egy bonyolult feladat, de a cég pénzügyi helyzetére, lehetőségeire, alapműködésére kiható formatív döntéseket mégis ilyenkor hozzuk meg előre – gyakran saját tudtunk ellenére. Irodánk elsődleges célja támogatást nyújtani a cégalapítás előtt állóknak a felmerülő kérdéseikre. Problémaként merülhet fel a megfelelő adózási mód, vállalkozási forma, tevékenységi kör kiválasztása.

A bürokrácia útvesztőiben elveszve, a közhelyként is emlegetett rohanó világban, a nagy időhiánytól szenvedve megnyugszunk, ha valaki leveszi a vállunkról az érthetetlen nyomtatványok kitöltését. Lássuk be, megtalálni a megfelelő adatlapot a fogalmunk sincs kinek a honlapján, mert magát a hatóságot sem könnyű behatárolni, nem egyszerű kihívás!

Leányvállalatok, fióktelepek

Európai vállalatok magyarországi érdekeltségének könyvelését, adótanácsadását végezzük nemzetközi okleveles adószakértőinkkel.

Ha egy magyar vállalkozás az Európai Unió országaiban, ahol nem végez adóköteles gazdasági tevékenységet, de áthárítanak rá helyi áfát külföldön beszerzett termék vagy szolgáltatás kapcsán, jogosulttá válik ennek az áthárított, illetőleg megfizetett Áfának a visszatérítésére. A külföldi Áfa-visszaigénylés iránti kérelmet a vállalkozások a saját letelepedettségük szerinti országban nyújtják be

Referenciák

Munkatársaink

Kérje ingyenes egyedi árajánlatát!

Az alábbi rövid kérdéssor kitöltésével kérje egyedi árajánlatunkat! Könyvelési, adótanácsadási, bérszámfejtési és egyéb árajánlatok kérése esetén személyes konzultációt javaslunk. Várjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén:
Telefon: +36 1 605 3533, Email: info@admiralcount.hu

Ajánlatot kérek!

GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik a Generali Biztosítónál. Könyvelési szerződésünkben és ÁSZF-ünkben tételesen szabályozásra került felelősségvállalásunk. Garanciát vállalunk munkánkra, hogy ügyfeleinket ne érhesse hátrány. 

Ajánlások

Vélemény, hozzászólás?