Kik vagyunk?

Szeretnéd letenni az adminisztrációs terheket, nyugodtan aludni, fellélegezni, megszabadulni a nyomasztó másodlagos feladatoktól. Nincs időd a munkára koncentrálni, mert elviszi a fókuszt a vállalkozásod pénzügyi, könyvelési kötelezettségeivel való babrálás, az ellenőrizgetés, szakmai portálok bújása az információk kiszemezgetése céljából. Szeretnéd jól vezetni a vállalkozásod, igényes vagy a pénzügyeidre, meg szeretnél felelni a törvényi előírásoknak. De valahogy mégsem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, nincs megerősítés, nincs segítség, sok a bizonytalan tényező. Pedig a vállalkozásod többet érdemelne, ennél több törődés és ápolás járna neki is és neked is.

Nyilván tapasztalod, van, akinek ez könnyedén megy. Mi azért vagyunk, hogy ezeket az elvárásokat támogassuk, megkönnyítsük céljaid elérését és hogy végre megszabadulj a fejfájástól, amit a könyvelés körüli agyalás és macera okoz.

Filozófiánk, hitvallásunk, küldetésünk


Hatalmas lendülettel, de félelemmel itatva indult útjára kis cégünk, leszámolva az alkalmazotti léttel. Lassan, de annál nagyobb biztonsággal épültünk hónapról hónapra, ügyfélről ügyfélre. Amit lehetett, mindent beletettünk, mind ambíciókban, mind tettekben, elszántságban, kitartásban, időben, szakképzésben. Kemény volt, nagyon sok áldozatot, lemondást igényelt. Amink van, nem a szél fújta össze, nagyon kemény munka van mögötte.

Mindezt színezi a többszáz céges múltunk, a számtalan profilból érkező ügyfélállomány, a szakmai, emberi és céges tapasztalat.

Mindezzel a hátunk mögött feltett szándékunk és küldetésünk a minket megkereső vállalkozások támogatása, a felgyülemlett hatalmas, sok-sok éves tudásanyag és szakmai jártasság kamatoztatása ügyfeleink pénzügyeinek és mindennemű céljainak elérése érdekében. Büszkeséggel tölt el minket, hogy számos vállalkozással immáron 10-15 éve dolgozunk együtt, mondhatni vállvetve. Ismerjük, támogatjuk egymást, örülünk egymás sikereinek, néha együtt sírunk. 

Gyakorta előfordul, hogy ügyfeleink lízing, hitel vagy éppen pályázatok kapcsán kérik segítségünket, hiszen legtöbbször könyvelési adatok nélkül ez nem is lenne lehetséges. Ahány nap, annyiszor 10-20 új kérdés vetődik fel. Nehéz az eligazodás a változó jogszabályi környezetben. Ehhez nyújtunk segítséget klienseink számára. Hazai és nemzetközi adószakértési kérdésekben is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalunk képviseletet adóeljárásokban, igazságügyi adószakértői szakvélemények elkészítését, adóátvilágítást, adótervezést.

Mindezzel a hátunk mögött feltett szándékunk és küldetésünk a minket megkereső vállalkozások támogatása, a felgyülemlett hatalmas, sok-sok éves tudásanyag és szakmai jártasság kamatoztatása ügyfeleink pénzügyeinek és mindennemű céljainak elérése érdekében. 

Nagy Adrienn

Ügyvezető, cégvezető,
okleveles adószakértő

dr Varga Diána

office@admiralcount.hu

jogász, irodavezető

Molnár Erika

erika.molnar@admiralcount.hu

könyvelés, bérszámfejtés

Sinkovicz Adél

office@admiralcount.hu

adatrögzítés, könyvelés

Sinkovicz Ábel

office@admiralcount.hu

könyvelés, bérszámfejtés