Mert nálunk tényleg az ügyfél van a középpontban 

Nem kell úgy látnia, hogy a könyvelés egy szükséges rossz, ami egyáltalán nem segíti cégügyeinek kézben tartását! Mert a jó könyvelés támogató rendszeren alapul. A könyvelőirodára, a könyvelőkre partnerként kell tekinteni, akik a vállalkozások kiszervezett pénzügyesei. Mert nálunk tényleg az ügyfél van a középpontban.

Szakmai kérdésekben ha nem is mindig aznap, de a lehető leghamarabb küldjük a válaszokat partnereinknek. Fontos üzleti döntéseikhez szakmai hátteret biztosítunk, támogatjuk, hogy megalapozott állásfoglalás szülessen. Tisztában vagyunk ugyanis azzal, hogy adótörvényeink gyakori változása mennyi új feladatot terhel szüntelenül a vállalkozásokra és ránk egyaránt - ügyfeleinket emiatt mindig magyarázatokkal ellátott e-mailekben értesítjük az aktuális változásokról. Nem most kezdtük a szakmát, de nem is vagyunk őskövületek. Az automatizálás és digitalizáció útján haladunk, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek nem kell fizikailag megjelennie az irodánkban havonta, hanem a legkényelmesebb módon juttathatja el könyvelési dokumentumait, automatizált módszerekkel dolgozzuk fel a havi anyagokat.

Megbízható könyvelőirodaként komplett számviteli szolgáltatást kínálunk ügyfeleinek, beleértve a könyvelést, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést és adótanácsadást, adószakértést. Együtt dolgozunk könyvvizsgálókkal, ügyvédekkel és szakértő partnerekkel. Garanciát vállalunk munkánkért, szerződéssel dolgozunk, biztosítással rendelkezünk. Nagy tapasztalattal bírunk. Cégműködésünk kiemelt erősségei közé tartozik, hogy nemzetközi tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk és szoros együttműködési viszonyt ápolunk külföldi ügyvédi- és könyvelőirodákkal, könyvvizsgálókkal. Ebből szinte magától értetődően következik az is, hogy tevékenységeinket angol nyelven is folytatjuk. Ügyfeleink igényeihez igazodva alakítjuk ki az együttműködés irányvonalait, természetesen a törvényi előírásoknak megfelelve. Havi riportokat, kimutatásokat készítünk előre egyeztetett elvárások mentén. Adótanácsadási szolgáltatásunk keretén belül rávilágítunk a vállalkozások legális adózási lehetőségeire, együttesen kialakítjuk a racionálisan járható útvonalakat, mindezzel ügyfeleink jelentős előnyökhöz juthatnak, nem kevés pénzt spórolhatnak.