Ha eleged van abból, hogy rengeteg időd megy el a törvények bújásával, ami nem is a te feladatod, ha szeretnél a céged előremenetével, saját profiloddal foglalkozni és megszabadulni a plusz indokolatlan feladathalmazoktól, de mindenek előtt biztonságban szeretnéd tudni a vállalkozásod… Ha szeretnéd tényleg a kötelező havi maximum 1 órát tölteni a könyvelési feladataiddal, mégis minden vágyad, hogy a könyvelésed biztonságban legyen és ne kelljen a körmöd rágnod, mikor csap le Rád valami mulasztás miatt az adóhivatal…

Legyünk őszinték, az adózást és könyvelést érintő jogszabályok értelmezése sokszor még a legavatottabb szakembernek is kihívás. Az adóhivatal pedig nem kíméletes. Egy apró hiba is óriási galibát tud okozni, egy elfejtett x milliós károkat okozhat. Hagy a könyvelést a könyvelőre, te pedig építsd a vállalkozásod!

Mert a könyvelés lehet támogató, proaktív, gördülékeny, sőt, még érdekes is! 

Amíg mi tesszük a dolgunk, Neked is marad időd a vállalkozásod pénztermelő funkciójával foglalatoskodni vagy éppen élni az életet, hasznosan tölteni az időt. Így win-win helyzetben kölcsönös az elégedettség. Egy jó együttműködési struktúra, egy jó munkaterv, a határidők és szabályok betartása gördülékenyen üzletmenetet eredményez, megoldást nyújt az eddigi nyögvenyelős adminisztrációs feladathalmazokkal való megküzdésre.